Harbor Seasons
Seizoensbeleving op zaterdag
Bij Fico serveren we per seizoen een maand lang een exclusieve 5-gangen lunch op zaterdag met de beste producten uit het jaargetijde voor €55 per persoon. We combineren deze speciale gerechten met een bijpassend wijnarrangement voor €7 per glas.
De volgende editie rondom het thema ‘lente’ zal in mei plaatsvinden en elke zaterdag te reserveren zijn.
Thema mei
Lente
Geef je over aan het lenteseizoen en alles wat zij te bieden heeft. Denk aan gerechten met asperge, knolselderij en rabarber. Deze worden vergezeld door rijke wijnen uit de Elzas & Loire.
Het menu
Knolselderij – Peer – Forel – Zwarte boon
Schol – Daslook – Artisjok – Koji
Asperge – Wei – Sepia – Augurk
Flat iron – Cantharel – Groene asperge- Koolrabi
Rababer – Yuzu kosho – Magnolia – Bitterkoek
*Een vegetarisch menu is ook mogelijk.
5 gangen lunch inclusief bubbels voor €55 p.p.
Bijpassende wijnen voor €7 per glas.
De seizoensbeleving op zaterdag zal 4 maanden per jaar te reserveren zijn.
Februari – Winter
Mei – Lente (ook open met Moederdag op zondag 12 mei)
September – Zomer
November – Herfst