Diner menu
Kies van ons à la carte menu, of geniet van een 5-gangen Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).
Vijf gangen Chef’s menu 62
Gemarkeerd met
Voor
Aardpeer 12
salade, met uitgebakken mosterd, saus van mierikswortel en majoraan
Makreel 12
gepekeld, met ponzu, bieslook emulsie, radijs en watermeloen
Steak Tartaar 16
klassiek, met Belper Knolle, ingelegde sjalot, kerrie en cabernet sauvignon azijn
Paling 18
gerookt, met gebakken brioche, dille en granny smith
Kabeljauw 13
zacht gegaard, met tuinbonen, doperwten, dragon en limoen
Tussen
Asperge 12
gebakken, met XO, Pecorino, gerookte amandel en tuinkers
Short rib 18
gestoofd, met langoustine carpaccio, sherry vinaigrette, meloes ui en zwoerd
Coquille 16
gebakken, met verschillende bereidingen van tomaat, corail en ingelegde gember
Zeeduivel 14
van de BBQ, met gekarameliseerde ui, paddenstoel en peterselie
Hoofd
Eend 29
gebraden, met melkbrood, radicchio, sinaasappel en eendenrillettes
Rog 26
op de huid gebakken, met champagne beurre blanc, aardappel mousseline en paling
Pompoen 18
tartelette, met pompoen XO, bergamot, salie en gember
Dessert
Lambada aardbei 10
gemarineerd, met Chartreuse, rabarber, steranijs en cassishout
Magnolia 18
roomijs met soufflé, gekarameliseerde pistache en madeleine
Vanille 18
mousse, met pure chocolade, vanille-ijs, lievevrouwebedstro, port en geblazen suiker
Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (4/6 soorten) 14/18
Koffieservies 6,5