FicoLogo

Diner menu

Kies van ons à la carte menu, of geniet van een 5-gangen Chef’s menu (alleen voor de gehele tafel te bestellen).

Vijf gangen Chef’s menu 62
Gemarkeerd met   

Voor

Aardpeer 12   
salade, met uitgebakken mosterd, saus van mierikswortel en majoraan

Makreel 12   
gepekeld, met ponzu, bieslook emulsie, radijs en watermeloen

Steak Tartaar 16
klassiek, met Belper Knolle, ingelegde sjalot, kerrie en cabernet sauvignon azijn 

Paling 18
gerookt, met gebakken brioche, dille en granny smith 

Kabeljauw 13   
zacht gegaard, met tuinbonen, doperwten, dragon en limoen

Tussen

Asperge 12 
gebakken, met XO, Pecorino, gerookte amandel en tuinkers

Short rib 18
gestoofd, met langoustine carpaccio, sherry vinaigrette, meloes ui en zwoerd

Coquille 16
gebakken, met verschillende bereidingen van tomaat, corail en ingelegde gember

Zeeduivel 14  
van de BBQ, met gekarameliseerde ui, paddenstoel en peterselie 

Hoofd

Eend 29 
gebraden, met melkbrood, radicchio, sinaasappel en eendenrillettes 

Rog 26
 op de huid gebakken, met champagne beurre blanc, aardappel mousseline en paling 

Pompoen 18
tartelette, met pompoen XO, bergamot, salie en gember  

Dessert

Lambada aardbei 10 
gemarineerd, met Chartreuse, rabarber, steranijs en cassishout 

Magnolia 18
roomijs met soufflé, gekarameliseerde pistache en madeleine  

Vanille 18
mousse, met pure chocolade, vanille-ijs, lievevrouwebedstro, port en geblazen suiker 

Kazen van Zuivelhoeve Nachtegaalstraat (4/6 soorten) 14/18

Koffieservies 6,5